Open/Close Menu
Thorning Foredragsforening - foredrag om livet.....

dsc06468

Thorning Foredragsforeningen har afholdt adventsfest i forsamlingshuset for 110 mennesker. Det var en hyggelig aften med fællessang og fortælling af vores sognepræst Jørgen Løvstad samt optræden af Thorning koret.

Jørgen Løvstad var glad for at blive tituleret ” vores præst” i velkomsten, hans emne til aftenens fortælling var minder fra hans barndoms jul. Det var meget underholdende og morsomt blandt andet at høre om, hvordan hans bedstefar kunne jonglere med sine tænder i både over og undermund.

Desuden talte han om det gode ved forventninger, længsler, ønsker, drømme og håb, og om at gribe chancen, når den er der. Det kaldte han:” Rettidig ildhu”, hvilket han også har et foredrag, der omhandler.

Thorning koret fået ny leder, og det kan der komme meget godt ud af. Det lød i hvert fald godt, da de fremførte sangene, som blev sunget flerstemmigt. De har kun haft mulighed for få øve gange, og der blev sunget både på dansk og engelsk. Desuden lærte vi også et par nye julesange.

Kaffebordet var med boller og lagkage, og inden aftenen sluttede, var der lotteri om de flotte juledekorationer, som Gunhild Laursen igen i år havde fremstillet. Desuden blev der også udloddet 12 julestjerner.

Referent: Bente Holst Nielsen

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 Thorning Foredragsforening ...om livet.
Top