13
september
13:30 — 16:30
Thorning Forsamlingshus
Blichersvej 35

Thorning, Kjellerup 8620 Danmark
75,-
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lars Thorkild Bjørn / Grundtvig – en livsskildring i billeder, ord og musik

Lars Thorkild Bjørn har sat Grundtvigs begivenhedsrige liv i ord, billder og musik. Med sit kamera er han gået i Grundtvigs fodspor og gennem flere år samlet materiale til multimedie foredraget.

Fortællingen begynder i en præstegård på Sydsjælland, da Grundtvig fødes, og vi følger hans digtning og tænkning til hans død og begravelse. Et langt liv er blevet til en fortælling, en stor historisk rejse igennem danske værdier. Nye og gamle, kendte og ukendte sange og salmer af Grundtvig ledsager billederne og lægger op til fællessang.

En unik fortælling der varer 2½ time og vises på et 6 m. bredt filmlærred. Den er vist over 960 gange i både Norden, Tyskland og Polen.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_events_single_event_meta() in /var/www/thorningforedrag.dk/public_html/wp-content/themes/church-event/tribe-events/single-event.php:41 Stack trace: #0 /var/www/thorningforedrag.dk/public_html/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/functions/template-tags/general.php(45): include() #1 /var/www/thorningforedrag.dk/public_html/wp-content/themes/church-event/tribe-events/default-template.php(26): tribe_get_view() #2 /var/www/thorningforedrag.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/thorni...') #3 /var/www/thorningforedrag.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/thorni...') #4 /var/www/thorningforedrag.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/thorni...') #5 {main} thrown in /var/www/thorningforedrag.dk/public_html/wp-content/themes/church-event/tribe-events/single-event.php on line 41