25
marts
19:30 — 21:45
Thorning Forsamlingshus
Blichersvej 35

Thorning, Kjellerup 8620 Danmark
Indlæser Begivenheder

Foredrag med Nasi Habibi
“Fra Helvede til Fabjerg”

Tæsk, voldtægt og ydmygelser. Det var i mange år en naturlig del af Nasi Habibis liv og hverdag. Men på et tidspunkt fik hun nok, og flygtede til i Danmark. Det er 13 år siden, og nu har hun udgivet en bog om sit liv.

Nasi Habibi blev født i Afghanistan. Hendes forældre tilhørte middelklassen, men da Nasi var det ældste barn fik hun ikke lov til at gå i skole. Hun måtte blive i hjemmet for at passe sinde mindre søskende hjælpe med husholdningen.
Som 16 årig blev hun gift, med en meget ældre mand, som hendes forældre havde fundet til hende. Nasi Habibi fik tre børn, men ægteskabet var langt fra lykkeligt – og på tidspunkt lykkedes det hende at flygte til Danmark med børnene.

Hun kom til flygtningecentret i Nørre Nissum, og efter en turbulent tid i Danmark mødte hun Leo Bajlum, som hun er gift med i dag. I dag bor de i Fabjerg, hvor Nasi Habibi nyder den frihed, hun aldrig har haft før.
Lidt længere nede ad gaden bor hendes danske svigerforældre, og her kommer hun ofte. Det var da også hendes svigermor der fik hende i gang med at skrive bogen ”Skæbnens spil” om sit liv.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tribe_events_single_event_meta() in /var/www/thorningforedrag.dk/public_html/wp-content/themes/church-event/tribe-events/single-event.php:41 Stack trace: #0 /var/www/thorningforedrag.dk/public_html/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/functions/template-tags/general.php(47): include() #1 /var/www/thorningforedrag.dk/public_html/wp-content/themes/church-event/tribe-events/default-template.php(26): tribe_get_view() #2 /var/www/thorningforedrag.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/thorni...') #3 /var/www/thorningforedrag.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/thorni...') #4 /var/www/thorningforedrag.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/thorni...') #5 {main} thrown in /var/www/thorningforedrag.dk/public_html/wp-content/themes/church-event/tribe-events/single-event.php on line 41