“Der findes kun to måder at leve livet på.
Den ene er, som om ingenting er et mirakel.
Den anden er, som om alting er et”

Albert Einstein

2015

Anders Agger

18. februar
Foredraget trak fuldt hus, og hver eneste stol var besat og de mange tilhørere fik en god aften.

ornament1

Jacob Birkler

24. marts
Formanden for Det Etiske Råd, Jacob Birkler, lægger op til diskussion.

ornament1

Sensommerfest

13. september
N.F.S. Grundtvig ( 1783-1872) fortalt af Lars Thorkild Bjørn. Hans betydning for datidens åndsliv, nutidens demokrati, skolevæsen og kristendomsforståelse.

ornament1

Nees konekor m/k

29. oktober
Knap hundrede mennesker var i forsamlingshuset i Thorning til Spil dansk aften. Det var en festlig, hyggelig og glad aften.

ornament1

Adventsfest

26. november
Knapt 100 mennesker var mødt op til Luciaoptog, fortælling ved valgmenighedspræst Peter Hedegård og bortlodning af Gunhild Laursens fine dekorationer.

ornament1

2016

Jesper Theilgaard

16. marts
”Vejret omkring os”

ornament1

Ekkokoret fra Engesvang

Aftenen vekslede mellem fællessang og korets optræden. De havde et bredt repertoire af sange. Man bliver glade af at synge, af nærværet og fællesskabet.

ornament1

Adventsfest

24. november
Det var en hyggelig aften med fællessang og fortælling af vores sognepræst Jørgen Løvstad samt optræden af Thorning koret.

ornament1

Erik Lindsø

19. januar
“Der er nu noget ved livet, man ikke finder andre steder.” Det var et rigtig godt foredrag med bid, viden og humor, ja man følte sig helt opstemt og beriget.

ornament1

Sensommermøde

11. september
”Billedsproget i nye salmer”. Mød Lisbeth Smedegaard Andersen – præst, forfatter, salmedigter og kunsthistoriker

ornament1

2017

Familien på farten

17. januar
Anne Grethe og Helge rejste i 5 afrikanske lande i 4 måneder, hvor de kom tæt på de mange farverige, spændende mennesker og fremmedartede dyr.

ornament1

Anne Holst Moulvad

7. februar
” At få en ide og få den ført ud i livet.” Der var god tilslutning til mødet fra nær og fjern og et meget lydhørt publikum.

ornament1

Erik Sommer

23. oktober
På humoristisk og sprudlende facon forstod han at kæde aftenens sange sammen med anekdoter fra hverdagslivet. Det gav mange gange anledning til en smittende kluklatter fra hele salen. Aftenen kom i høj grad til at handle om værdier.

ornament1

Bent Bro

29. marts
De mange fremmødte fik både sjove fortællinger, god humor på jysk, viden om fiskerierhvervet, gode sange og også gribende øjeblikke med sangen til hans kone efter han havde været syg.

ornament1

Sensommerfest

24. september
Biskop Henrik Stubkjær fortalte om Martin Luther. Et muntert og oplysende foredrag, som var vedkommende og fortalt i et let tilgængeligt sprog.

ornament1

Adventsfest

28. november
Der var fuldt hus i den julepyntede sal. Adventstid er forventningstid, hvor man hygger sig i hinandens selskab og synger julens sange. Thorning kirkes lille kor sang Lucia.ornament1

2018

Morten Hilmer

15. januar
Morten Hilmers rejse med Sirius-patruljen gennem 26 måneder. Det var en meget underholdende og spændende aften, hvor vi også oplevede lidt af den storhed, samt de kræfter, naturen i Nordøstgrønland har, og hvor man – hvis man ikke er forberedt og ikke samarbejder – ikke overlever.
ornament1

Brian Kjølhede Jensen

22. marts
Aftenens emne var om naturen lige nu, om mårhunde, ulve m.m. Faktisk kunne vi ikke holde tidsplanen, fordi det var så mange spørgsmål til den meget vidende naturvejleder, som beredvilligt svarede på alt.ornament1

Johnny Haugård

21. februar
Det var en utrolig sjov, anderledes og kreativ aften i forsamlingshuset. Han fortalte sjove historier fra sit liv. Synd, hvis du gik glip af denne utroligt morsomme aften.ornament1

Sensommerfest

23. september
Salmedigter Iben Krogsdal fortalte hvordan hun inspireres til at digte nye salmer ud fra tidligere salmer eller fra oplevelser i naturen. Hun fortalte små anekdoter om mennesker, hun har mødt på sin vej.

ornament1