Open/Close Menu
Thorning Foredragsforening - foredrag om livet.....

Det var en utrolig sjov, anderledes og kreativ aften i forsamlingshuset. Allerede inden der blev budt velkommen, var han i gang med at sætte grene sammen til den første buket. Den blev til sidst dekoreret med blomster.

Således fortsatte han aftenen igennem, medens han fortalte sjove historier fra sit liv. Der blev grinet meget hele aftenen igennem, og hvor han er, spreder han meget liv og glæde. Desuden er han et eksempel på, at man skal gøre det, man har lyst til, og gør en glad. Og at alle kan blive til noget, trods modgang.

Livet formede sig ikke altid let for en mand, der var ordblind, og som først lærte sig at læse som 34 – årig. Han kastede sig over blomsterfaget, og havde en butik i Herning i 7 år. Et brud med sin kone førte til, at han blev alene med 2 børn, og uden arbejde. Men mødet med det offentlige, og at skulle indordne sig på en hylde her, var ikke et liv for ham, så hellere være fri som fuglen.
Et møde med DR gjorde dog, at han kom til at lave 5 udsendelser i” Fra yt til nyt.” Herefter gik det fremad, og han er i dag ejer af Chateau le Garage, hvor han bor, laver kunstmiddage, fremstiller blomsterkunst og indbyder musikere og foredragsholdere.

Til sidst blev aftenens dekorationerne udtrukket på nummeret på indgangsbilletten. Dog skulle vinderne acceptere, at der blev taget et billede af dem sammen med Johnny Haugård, og at disse ville blive lagt på facebook på Blomstermandens venner.

Synd, hvis du gik glip af denne utroligt morsomme aften. Efter aftenens foredrag skulle Johnny Haugård tilbage til Holstebro på natarbejde, for at
færdiggøre udsmykningen af Musikteaterets ”Cafe Terminalen”, så det store rum med en transformeret farverig atmosfære kunne blive klar til at modtage Holstebro Musikteaters sponsorer om fredagen den 24. februar.

Referent: Bente Holst Nielsen

DSC06679 (2)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015 Thorning Foredragsforening ...om livet.
Top