top of page
Nasi Habibi - "Fra Helvede til Fabjerg"
Nasi Habibi - "Fra Helvede til Fabjerg"

tors. 24. mar.

|

forsamlingshus

Nasi Habibi - "Fra Helvede til Fabjerg"

Tæsk, voldtægt og ydmygelser. Det var i mange år en naturlig del af Nasi Habibis liv og hverdag. Men på et tidspunkt fik hun nok, og flygtede til i Danmark. Det er 13 år siden, og nu har hun udgivet en bog om sit liv.

Tickets Are Not on Sale
See other events

Tid & sted

24. mar. 2022, 19.30

forsamlingshus, Blichersvej 35, 8620 Kjellerup, Denmark

Kort om foredraget

Tæsk, voldtægt og ydmygelser. Det var i mange år en naturlig del af  Nasi Habibis liv og hverdag. Men på et tidspunkt fik hun nok, og  flygtede til i Danmark. Det er 13 år siden, og nu har hun udgivet en bog  om sit liv.

Nasi Habibi blev født i Afghanistan. Hendes forældre tilhørte  middelklassen, men da Nasi var det ældste barn fik hun ikke lov til at  gå i skole. Hun måtte blive i hjemmet for at passe sinde mindre søskende  hjælpe med husholdningen. Som 16 årig blev hun gift, med en meget ældre mand, som hendes forældre  havde fundet til hende. Nasi Habibi fik tre børn, men ægteskabet var  langt fra lykkeligt – og på tidspunkt lykkedes det hende at flygte til  Danmark med børnene.

Hun kom til flygtningecentret i Nørre Nissum, og efter en turbulent  tid i Danmark mødte hun Leo Bajlum, som hun er gift med i dag. I dag bor  de i Fabjerg, hvor Nasi Habibi nyder den frihed, hun aldrig har haft  før. Lidt længere nede ad gaden bor hendes danske svigerforældre, og her  kommer hun ofte. Det var da også hendes svigermor der fik hende i gang  med at skrive bogen ”Skæbnens spil” om sit liv.

Timeplan


  • 2 timer 15 minutter

    Nasi Habibi "Fra Helvede til Fabjerg"

    I salen

Del med andre

Thorning-Foredragsforening_logo1.png
bottom of page