top of page
Udenrigskorrespondent Andrey Kazankov
Udenrigskorrespondent Andrey Kazankov

fre. 10. feb.

|

Thorning forsamlingshus

Udenrigskorrespondent Andrey Kazankov

Rusland og Ukraine i krig og fred

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder

Tid & sted

10. feb. 2023, 19.00

Thorning forsamlingshus, Blichersvej 35, 8620 Kjellerup, Denmark

Kort om foredraget

Vi er stolte af kunne præsentere journalist Andrey Kazankov, som er udenrigskorrespondent med ekspertise i Rusland, Ukraine og andre tidligere sovjet republikker. Siden 2014 har han arbejdet for Weekendavisen samt TV2 ud fra hovedstederne Moskva, Kyiv og Minsk. Han opholdt sig i Kyiv, da russerne invaderede Ukraine den 24. februar 2022 og han har stadig fingeren på pulsen i området.

Andrey Kazankov er en ud af en håndfuld prominente kolleger, som har anbefalet Mathilde Kimer til årets Cavling pris som uddeles i dag til en af fire udvalgte journalister. Og vi håber, at hun får prisen som fortjent for ”et troværdigt ansigt, der forbinder DRs mange brugere, med en krig, der kan føles fjern og uvirkelig, men definerer vores tid”.

Th. Foredragsforening har oplevet en enorm interesse omkring februar mødets aktuelle emne og en annonce med dato vil kunne ses i Kjellerup Tidende i uge 5.

Thorning Foredragsforening fik den 5. januar  meddelelse om, at 10. februar arrangementet med DR journalist Mathilde Kimer ikke lader sig gøre, da hendes sygemelding gælder hele 2023.

Del med andre

Thorning-Foredragsforening_logo1.png
bottom of page