top of page

100 nye Højskolesangbøger skænket af Nordea-fonden

Thorning Foredragsforening har modtaget støtte på 24.400 kr. til køb af 100 nye Højskolesangbøger skænket af Nordea-fonden.”Nordea-fonden støtter det gode liv, og for os er fællesskaber nøglen til gode liv. Fællesskaber finder vi især i foreningslivet, og derfor er vi glade for at støtte Thorning Foredragsforening” siger Henrik Lehmann Andersen, adm. direktør i Nordea-fonden.


Nordea-fonden uddeler hvert år fra deres Lokalpulje 30 mio. kr. til lokalt forankrede projekter i alle egne af Danmark.

Da fællessang altid har været en del af Foredragsforeningens styrke, er bestyrelsen taknemmelige for donationen og glade for at være helt med på noderne, når det igen bliver muligt at samles, synge af karsken bælg med Bente Sørensen ved klaveret og dykke ned i de 151 nye sange, der er kommet med i den 19. udgave. Sangbøgerne er nu ankommet til deres faste plads i Thorning Forsamlingshus, hvor de vil være til glæde og gavn ved arrangementer af enhver art i huset. Foredragsforeningen og Forsamlingshuset er stærke samarbejdspartnere også på dette felt.


Hvornår man i T.F.s regi kan tage de nye Højskolesangbøger i brug, ligger hen i det uvisse og der tages stilling fra gang til gang if. det udsendte program. Foredragsforeningens sidste arrangement var i februar 2020, og da man følger Sundhedsmyndighedernes retningslinjer, er arrangement den 26. januar med ”Familie på farten” udsat til januar 2022. Det næstfølgende arrangement i 2021 er den 25. marts. Det håber foreningen at kunne afvikle, ligesom så meget andet, der blev udskudt til bedre tider. Indtil det er forsvarligt, må vi pippe i hver vores rede og måske følge det gode råd fra Jens Rosendal, der står i teksten på en af de 151 nye sange i den nye Højskolesangbog ”Synger om hvad livet vil hver dag vi er til stede”.80 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


Thorning-Foredragsforening_logo1.png
bottom of page