top of page

Nanna Lihn

17.000 km på cykel fra Beijing til Thorning

29.01.2020


Kære Nanna.

Vi er på fornavn med dig, for vi kender dig jo her fra Thorning, hvor du voksede op. Vi vil gerne sige dig 1000 tak for et helt forrygende, flot og spændende fotoforedrag, vi oplevede i Thorning forsamlingshus den 29. januar.

Du startede aftenen med at tage en selfie, herefter gik det løs med at fortælle. Fra start til slut tog du os med på din cykeltur. Først cyklede du Taiwan rundt, og derefter fik du den ide, at cykle fra Beijing til Thorning. En tur på 17.000 km. Du tog udfordringerne, som de kom, og dem var der nok af.


Alene din beskrivelse af at køre igennem en 5 km. lang mørk tunnel, hvor det eneste lys, der kom, var fra bilernes lygter, hvor du samtidig skulle passe på ikke at blive kørt ned, kunne nok tage pusten fra de fleste.

Men der var ikke noget med at give op. Alle dine oplevelser kan umuligt beskrives her, men uanset hvilket land du kørte igennem, blev du på grund af dit smil og vindende væsen overalt budt indenfor hos familier, hvor du spiste sammen med dem, tog del i deres hverdag, og fik en plads at rulle din sovepose ud eller slå dit telt op.

Dine mange små videoklip undervejs, gav et meget godt indblik af dine strabadser på den lange tur, og gav også anledning til noget at grine af.

Du er så sej, og du var en eminent god foredragsholder, og et eksempel på, at hvad man sender ud, får man tilbage igen af god energi.


Alle forsamlingshusets stole kom i brug. Desværre måtte vi afvise en del mennesker ved indgangen, da der ikke måtte lukkes flere ind. Men hvis du gik glip af denne oplevelse, fortæller Nanna igen om sin tur i november måned i Thorning Seniorklub. Det kan anbefales!


Referent

Bente Holst Nielsen

43 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Thorning-Foredragsforening_logo1.png
bottom of page